Szépségszalon - Fodrászat - Kozmetika - Manikűr - Pedikűr - Műköröm - IX.ker. Ráday u. 54.

cnd

Zselés lakkozás a Beauty Barban, avagy GEL LAC vs SHELLAC

A zselés lakkozás fogalmát már szinte mindenki ismeri, népszerűsége évek óta töretlen a hölgyek körében.  Ha nincs időd, vagy türelmed 2-3 naponta kilakkozni a körmöd, akkor előbb utóbb Téged is utol fog érni ez az őrület.

Az UV fényre kötő műkörömépítő zselék és a hagyományos, levegőn száradó körömlakkok legjobb tulajdonságainak egyesítéséből születtek meg az úgynevezett hybrid lakkok, vagyis lakkzselék. Ezek minőségét pedig számos világmárka garantálja, mint pl a Crystal Nails, a Brillbird, a Moyra, a Naba, vagy az OPI.

Használatuk egyszerű, akár a körömlakké, tartósságuk azonban az UV fényre kötő zselé tartalom miatt akár 2 hétig is garantált! Ráadásul pár perc alatt teljesen szárazra kötnek.

És hogy mivel lehet ezt még fokozni?

Az eredeti CND Shellac magában hordozza a zselés lakkok minden előnyét, ám egy lényeges dologban különbözik az összes többi hasonló anyagtól:

Legfontosabb, hogy a lakkozást megelőzően nem kell mattítani, vagyis átreszelni a természetes körömlemezt! Ez azt jelenti, hogy nem vékonyítjuk el, nem gyengítjük azt, valamint a lakk leoldásának időtartama is jelentősen csökken.

A Shellac hypoallergén, tehát  más termékekhez képest sokkal ritkábban okozhat allergiás tüneteket.

bb1