Szépségszalon - Fodrászat - Kozmetika - Manikűr - Pedikűr - Műköröm - IX.ker. Ráday u. 54.

Please specify image url

Bajzák Viktória

Fodrász

A nevem Bajzák Viktória, 2006. óta dolgozom fodrászként. Hogy mi fogott meg ebben a szakmában? Talán az, hogy már gyerekként is nagyon szerettem a fodrászszalonok közegét és hangulatát.  Imádom a szakmám, és soha egy percig sem volt kétség bennem az iránt, hogy nekem ezt kell csinálnom. A munkában eltöltött évek és persze a Vendégeim visszajelzései segítették a fejlődésemet, hogy jó szakember legyek. De tudom, hogy sosem lehet megállni ezen az úton, ezért folyamatos továbbképzésekkel fejlesztem magam.  Mindig igyekszem a maximumot nyújtani, és úgy látom, ez sikerül is többnyire.

Többféle termékkel dolgozom, nem szoktam kifejezetten egy márka mellett letenni a voksom, mivel mindig is kísérletező szellemű voltam. Szeretem az újításokat, viszont ha találok valamit, ami jó és minőségi, ahhoz ragaszkodom! Jelenleg 4-5 féle termékcsaláddal dolgozom: Alfaparf, Bes, Joc, Selectív, Diapassion.

Vallom, hogy ahány ember, annyi féle haj és annyi féle igény. Ennek megfelelően igyekszem az igényességre törekedni mind a termékválasztásban, mind a vendégek elképzeléseinek megvalósításában.

Telefonszám: +36 70 268 6751

Please specify image url

Bányai Beáta

Kozmetikus

Kedves Vendégeim! Bányai Beáta vagyok, kozmetikusként dolgozom. Akik már ismernek, azok tudják, hogy elkötelezett híve vagyok a természetes dolgoknak.

Amióta elkezdtem ezt a szakmát, folyamatosan az a cél vezérelt, hogy egészséges és bőrbarát termékeket kutassak fel vendégeim számára. Fő szempontjaim, hogy azok természetesek, jól tolerálhatók, de mindezek mellett hatékonyak is legyenek, akár szalon szolgáltatásokról, akár az otthoni bőrápolásról legyen is szó, valamint ne terheljék feleslegesen a külvilági ártalmak által már amúgy is erősen igénybe vett szervezetünket.

Sok termékcsaládot kipróbáltam, míg jó szívvel és meggyőződéssel tehettem le a voksomat olyan készítmények mellett, melyeket máig használok a kezelések során. A szépségápolás minden területén igyekszem megtalálni a lehető legjobb, legtisztább termékeket, hogy azokat mindenki megelégedésre használhassam a kozmetikámban.

Szívügyem még a vendégeknek a bőr működésével és a krémek hatóanyagaival kapcsolatos tájékoztatása. Örömmel várom kérdéseiket, legjobb tudásom szerint tájékoztatva őket, hogy kiigazodhassanak a kozmetikai termékek és kezelések útvesztőjében.

Szeretettel várok mindenkit a Beauty Barban, aki csupán egy kis szépülésre, megnyugvásra vágyik a mindennapi rohanás közepette, de azokat az egészségtudatos vendégeket is, akiknek nem mindegy, hogy mivel ápolják a bőrüket.

Telefonszám: +36 20 982 0471

Please specify image url

Plank Judit

Kozmetikus

Plank Judit vagyok, kozmetikus. 2000-ben végeztem el a kozmetikus iskolát, melyre az országos Szakma kiváló tanulója versenyen elért 8. helyezéssel tettem fel a koronát.

Már egészen kicsi gyermekként az volt az álmom, hogy kozmetikus legyek, és nem bántam meg, hogy ezt a hivatást választottam.

Szeretem ezt a szakmát, mert emberekkel dolgozhatok, és nap mint nap segíthetek abban, hogy a vendégeim jobban érezzék magukat a saját bőrükben. Szeretem, hogy azonnali visszajelzést kapok a munkám eredményéről és ez engem is feltölt, nemcsak azokat, akik kikerülnek a kezeim közül.

Folyamatos fejlődéssel igyekszem naprakészen tartani a tudásomat, és nem kizárólag bőrproblémák külső kezelését tartom szem előtt, hanem a kiváltó okokat is próbálom feltárni.

Figyelek arra, hogy a termékek, amelyekkel dolgozom, nagyrészt természetes összetevőkből álljanak, és minél kevesebb károsanyag tartalom jellemezze őket. Ezért használok ILCSI szépítő termékeket már tanulókorom óta, illetve választottam pár éve a Rejuvi termékcsaládot is.

Köszönöm a meglévő vendégeimnek, hogy engem választottak, és a leendő vendégeknek, ha úgy döntenek, hogy rám bíznák bőrük ápolását és kipróbálják szalonunk többi szolgáltatását is.

Telefonszám: +36 30 911 1720

Please specify image url

Sárospatakiné Nagy Beatrix

kézápoló és műkörömépítő

Sárospatakiné Nagy Beatrix vagyok, okleveles kézápoló és műkörömépítő.

A képesítésemet és a bizonyítványomat a Perfect Nails OKJ-s tanfolyamán szereztem.

Ezt követően több továbbképzésen vettem részt, ahol bővítettem ismereteit annak érdekében, hogy minél szebb körmök ékesítsék vendégeim kezét. Szeretem a szakmámban rejlő lehetőségeket, egy-egy jól sikerült munka, a vendég elégedettsége nagyon sokat jelent számomra.

Kedvelem a klasszikus eleganciát, az ízléses, szépen manikűrözött körmöket. Mottóm: A kevesebb, néha több…

Remélem, hogy a Beauty Bar vendégei elégedettek lesznek munkámmal. Hiszem, hogy a jól ápoltság része az ápolt kéz és köröm!

Ezúton várom kedves új vendégeimet szolgáltatásaim igénybevételére. A Beauty Barban (IX. Ráday utca 54.), július 1-től szombatonként leszek elérhető.

Szolgáltatásaim:

  • Manikűr, fénnyel: 3300 Ft
  • Manikűr, nude, milky pink fedéssel, szín nélkül : 4500 Ft
  • Manikűr, egyszínű géllakk : 5000 Ft
  • Manikűr, erősített géllakk, színnel: 5500 Ft
  • Francia/baby boomer lakkzselé: + 1000 Ft/ szett
  • Díszítés (kő, matrica, csillám): két ujjat a szolgáltatás ára tartalmazza, ezen felül +1000 Ft

Telefonszám: +36 20 999 1551