Szépségszalon - Fodrászat - Kozmetika - Manikűr - Pedikűr - Műköröm - IX.ker. Ráday u. 54.

francia-manikur-lakk

Szépségápolási kisokos – A francia manikűr. Vagy lakkozás?

Bizonytalan vagy néhány szakkifejezés használatában? Olvastál valamit valahol, amit nem értettél kristálytisztán? Összetéveszted a Balayage melírt a Copacabanával?

Szépségápolási kisokos sorozatunkkal szeretnénk segíteni Neked, hogy eligazodj a mindennapos szépségtrükkök útvesztőjében. 

Francia manikűr ≠ Francia lakkozás

Gyakran előfordul, hogy a Vendég bejelentkezéskor francia manikűrre kér időpontot. Természetesen a manikűr végén megkérdezem, milyen lakkot szeretne a körmeire, Ő pedig meglepetten elismétli, hogy franciát. De vajon mi okozza a meglepetést?

Francia manikűr

Más néven korszerű, vagy expressz manikűr. Lényege, hogy a hagyományos manikűrrel ellentétben, nem áztatjuk a vendég kezét szappanos vízbe, hanem egy speciális bőroldó folyadékot használunk a körömbőr megpuhításához. (Hivatalosan nem használunk bőrvágó ollót, csak feltoljuk a cuticulát.)

Ezzel a módszerrel időt spórolunk a vendégnek, hiszen nem kell megvárni a 10-15 perces áztatási idő leteltét.

Géllakkozás és műkörömépítés előtt is a francia manikűrözési technikát alkalmazzuk, mert így nem duzzasztjuk meg a körömlemezben lévő keratint, vagyis a nedvesség nem okozhat problémát a zselés anyagok tapadási folyamatában.

Francia lakkozás

A francia lakkozás örök kedvenc, sosem megy ki a divatból, minden stílushoz, öltözékhez, alkalomhoz passzol. Természetes, nem hivalkodó, a tisztaság érzetét és látszatát fokozza.

A lakkozás menete a következő:

Színtelen alaplakk felvitele a zsírtalan körömlemezre – a tapadást segíti, tartóssá teszi a lakkozást.
A szabadszél megfestése fehér körömlakkal – követve a mosolyvonal ívét. A gyakorlottabbak akár új ívet is festhetnek, mely optikailag kecsesebbé teszi a körmöket.

Natúr, esetleg bézs vagy barack színű lakkal fedjük a körmöket – homogén felületet képez, eltünteti a szintkülönbséget a mosolyvonal mentén.

Please specify image url

Vadinszky Kata

Manikűr - Műköröm - Pedikűr

Telefonszám: +36-30-317-2670

No Comments

Post a Comment