Szépségszalon - Fodrászat - Kozmetika - Manikűr - Pedikűr - Műköröm - IX.ker. Ráday u. 54.

Please specify image url

Bajzák Viktória

Fodrász

A nevem Bajzák Viktória, 2006. óta dolgozom fodrászként. Hogy mi fogott meg ebben a szakmában? Talán az, hogy már gyerekként is nagyon szerettem a fodrászszalonok közegét és hangulatát.  Imádom a szakmám, és soha egy percig sem volt kétség bennem az iránt, hogy nekem ezt kell csinálnom. A munkában eltöltött évek és persze a Vendégeim visszajelzései segítették a fejlődésemet, hogy jó szakember legyek. De tudom, hogy sosem lehet megállni ezen az úton, ezért folyamatos továbbképzésekkel fejlesztem magam.  Mindig igyekszem a maximumot nyújtani, és úgy látom, ez sikerül is többnyire.

Többféle termékkel dolgozom, nem szoktam kifejezetten egy márka mellett letenni a voksom, mivel mindig is kísérletező szellemű voltam. Szeretem az újításokat, viszont ha találok valamit, ami jó és minőségi, ahhoz ragaszkodom! Jelenleg 4-5 féle termékcsaláddal dolgozom: Alfaparf, Bes, Joc, Selectív, Diapassion.

Vallom, hogy ahány ember, annyi féle haj és annyi féle igény. Ennek megfelelően igyekszem az igényességre törekedni mind a termékválasztásban, mind a vendégek elképzeléseinek megvalósításában.

Telefonszám: +36-70-268-6751

Please specify image url

Plank Judit

Kozmetikus

Plank Judit vagyok, kozmetikus. 2000-ben végeztem el a kozmetikus iskolát, melyre az országos Szakma kiváló tanulója versenyen elért 8. helyezéssel tettem fel a koronát.

Már egészen kicsi gyermekként az volt az álmom, hogy kozmetikus legyek, és nem bántam meg, hogy ezt a hivatást választottam.

Szeretem ezt a szakmát, mert emberekkel dolgozhatok, és nap mint nap segíthetek abban, hogy a vendégeim jobban érezzék magukat a saját bőrükben. Szeretem, hogy azonnali visszajelzést kapok a munkám eredményéről és ez engem is feltölt, nemcsak azokat, akik kikerülnek a kezeim közül.

Folyamatos fejlődéssel igyekszem naprakészen tartani a tudásomat, és nem kizárólag bőrproblémák külső kezelését tartom szem előtt, hanem a kiváltó okokat is próbálom feltárni.

Figyelek arra, hogy a termékek, amelyekkel dolgozom, nagyrészt természetes összetevőkből álljanak, és minél kevesebb károsanyag tartalom jellemezze őket. Ezért használok ILCSI szépítő termékeket már tanulókorom óta, illetve választottam pár éve a Rejuvi termékcsaládot is.

Köszönöm a meglévő vendégeimnek, hogy engem választottak, és a leendő vendégeknek, ha úgy döntenek, hogy rám bíznák bőrük ápolását és kipróbálják szalonunk többi szolgáltatását is.

Telefonszám: +36-30-911-1720

Please specify image url

Vadinszky Kata

Manikűr - Műköröm - Pedikűr

Vadinszky Kata vagyok, 2008 óta foglalkozom kéz- és lábápolással. Az alapképzés elvégzését követően számos technikai és díszítő kurzuson vettem részt, hogy a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást tudjam nyújtani Vendégeimnek. Számomra ez a szakma nem csak a kézápolásról szól, a pedikűr ugyanolyan fontos szerepet tölt be a mindennapi munkám során.

Tudásomat időről időre frissítem, érdekelnek az aktuális újdonságok, a megújult anyagok, technikák és eszközök.

Munkám minden területén kizárólag professzionális anyagokkal dolgozom.

Telefonszám: +36-30-317-2670