Szépségszalon - Fodrászat - Kozmetika - Manikűr - Pedikűr - Műköröm - IX.ker. Ráday u. 54.

Please specify image url

Bajzák Viktória

Fodrász

A nevem Bajzák Viktória, 2006. óta dolgozom fodrászként. Hogy mi fogott meg ebben a szakmában? Talán az, hogy már gyerekként is nagyon szerettem a fodrászszalonok közegét és hangulatát.  Imádom a szakmám, és soha egy percig sem volt kétség bennem az iránt, hogy nekem ezt kell csinálnom. A munkában eltöltött évek és persze a Vendégeim visszajelzései segítették a fejlődésemet, hogy jó szakember legyek. De tudom, hogy sosem lehet megállni ezen az úton, ezért folyamatos továbbképzésekkel fejlesztem magam.  Mindig igyekszem a maximumot nyújtani, és úgy látom, ez sikerül is többnyire.

Többféle termékkel dolgozom, nem szoktam kifejezetten egy márka mellett letenni a voksom, mivel mindig is kísérletező szellemű voltam. Szeretem az újításokat, viszont ha találok valamit, ami jó és minőségi, ahhoz ragaszkodom! Jelenleg 4-5 féle termékcsaláddal dolgozom: Alfaparf, Bes, Joc, Selectív, Diapassion.

Vallom, hogy ahány ember, annyi féle haj és annyi féle igény. Ennek megfelelően igyekszem az igényességre törekedni mind a termékválasztásban, mind a vendégek elképzeléseinek megvalósításában.

Telefonszám: +36-70-268-6751

Please specify image url

Bányai Beáta

Kozmetikus

Kedves Vendégeim! Bányai Beáta vagyok, kozmetikusként dolgozom. Akik már ismernek, azok tudják, hogy elkötelezett híve vagyok a természetes dolgoknak.

Amióta elkezdtem ezt a szakmát, folyamatosan az a cél vezérelt, hogy egészséges és bőrbarát termékeket kutassak fel vendégeim számára. Fő szempontjaim, hogy azok természetesek, jól tolerálhatók, de mindezek mellett hatékonyak is legyenek, akár szalon szolgáltatásokról, akár az otthoni bőrápolásról legyen is szó, valamint ne terheljék feleslegesen a külvilági ártalmak által már amúgy is erősen igénybe vett szervezetünket.

Sok termékcsaládot kipróbáltam, míg jó szívvel és meggyőződéssel tehettem le a voksomat olyan készítmények mellett, melyeket máig használok a kezelések során. A szépségápolás minden területén igyekszem megtalálni a lehető legjobb, legtisztább termékeket, hogy azokat mindenki megelégedésre használhassam a kozmetikámban.

Szívügyem még a vendégeknek a bőr működésével és a krémek hatóanyagaival kapcsolatos tájékoztatása. Örömmel várom kérdéseiket, legjobb tudásom szerint tájékoztatva őket, hogy kiigazodhassanak a kozmetikai termékek és kezelések útvesztőjében.

Szeretettel várok mindenkit a Beauty Barban, aki csupán egy kis szépülésre, megnyugvásra vágyik a mindennapi rohanás közepette, de azokat az egészségtudatos vendégeket is, akiknek nem mindegy, hogy mivel ápolják a bőrüket.

Telefonszám: +36-20-982-0471