Szépségszalon - Fodrászat - Kozmetika - Manikűr - Pedikűr - Műköröm - IX.ker. Ráday u. 54.

alfaparf-keratin

Alfaparf Keratin Therapy Lisse Design – 100% keratin – Gyógyír a vegyileg kezelt, sérült hajra

A haj fő alkotóeleme a keratin. A Keratin Therapy Lisse Design kezelés egy vegyi anyagoktól mentes gyógykúra a már sérült  (szőkített, festett, dauerolt, tartósan kiegyenesített) haj számára, ami az évek alatt  kapott vegyi anyagoktól kiszáradt, elvesztette fényét és puhaságát.

Miért nem hajegyenesítő termék, miért hajsimító?

Az a tévhit terjedt el erről a szolgáltatásról, hogy hajkiegyenesítő hatása van. Ez nem teljesen fedi a valóságot, ugyanis a kezelés nem töri meg a kén-kötéseket a hajban, csupán átrendezi azokat.

A kezelés „mellékhatásaként” tapasztalható egyfajta egyenesedés, de fontos leszögezni, hogy maga a Keratin Theraphy Lisse Design a haj szerkezeti simaságát biztosítja és lehetővé teszi a sérült haj feltöltését. Ez azt jelenti, hogy a vegyileg kezelt elroncsolódott haj esetén visszaállítjuk annak természetes állapotát, „lezárjuk” azt, aminek következtében megszűnik a törés, molyosodás, kreppesedés, szálkásodás, a kifésülhetőségi probléma, stb.

Az egyenesítő hatása miatt a hullámos haj a keratin kezelés után kiegyenesedhet, a göndör haj kihullámosodhat (ez persze függ a hullámok és göndör tincsek milyenségétől is). Mindennek oka, hogy a kezelés alatt beépülő 100%-os tiszta keratin feltölti a hajszál szerkezetét, megnő a térfogata és tömegét tekintve súlyosabb lesz.

A Keratin Therapy Lisse Design tartóssága kb. 3-4 hónap, amit jelentősen befolyásol az, hogy milyen sampont és balzsamot használunk kezelés után. A megfelelő termékek kiválasztásával kapcsolatban érdemes kikérni a szakember tanácsát! A jó minőségű keratin sampon és balzsam is segíthet valamennyit a hajon, de a kezelést nem helyettesíti. A keratinnal kezelt haj ellenségei a szulfátok és azok sói, amik sajnos valamennyi bolti samponban megtalálhatóak. Ezért nem is ajánljuk a bolti keratin samponokat, mivel tudjuk, hogy ezek a szulfátok és sók oldják a keratint, ezáltal csökkentve a kezelés tartósságát. A Keratin Therapy-val kezelt haj bolti samponnal való mosásakor a kezelés hatása kb. 1- 1,5 hónapra csökkenhet.

Milyen hajtípusra ajánlott?

Minden vegyileg kezelt hajra használható.

Kinek nem ajánlott?

Natúr (vegyileg kezeletlen) és ősz hajra.

Előnyei:
  • gyógykúra a sérült hajra
  • könnyen kezelhető, ápoltabb, szebb megjelenésű haj
  • fényes, selymes, ragyogó hajfelszín
  • lazítja a göndörséget
  • hajfestéssel, színezéssel, illetve más hajegyenesítéssel egyidejűleg is végezhető
  • kezelés után rögtön formázhatjuk a hajat
  • egyszerű és biztonságos használat, mind a vendég, mind pedig a fodrász számára

Keratin Therapy Flexible

Kinek és mikor ajánlott?

A Keratin Therapy Flexible szolgáltatást elsősorban azoknak ajánljuk, akik már  átestek a Keratin Theraphy Lisse Design kezelésen és szeretnék, hogy minél tartósabb legyen a haj rendezettségének hatása.

Kevesebb időt vesz igénybe, mint a Keratin Theraphy, mert ez egy hajszárítással egybekötött expressz keratin kezelés. Hatására a haj 10-20%-kal lesz simább, kezelhetőbb.

Azoknak is ajánlható, akiknek a haja nincs rossz állapotban és szeretnék, hogy ez az állapot minél tovább fennmaradjon.

Please specify image url

Bajzák Viktória

Fodrász

Vallom, hogy ahány ember, annyi féle haj és annyi féle igény. Ennek megfelelően igyekszem az igényességre törekedni mind a termékválasztásban, mind a vendégek elképzeléseinek megvalósításában.

Telefonszám: +36-70-268-6751

 

No Comments

Post a Comment